duyuru

• Temmuz
  • 2023

ÜÇ DERS VE GANO YÜKSELTME SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU!

Mezuniyet Üç Ders Sınavı

Öğrenci; devamsızlıktan kalınmayan sadece üç dersinin olduğundan emin olduktan sonra 11 Temmuz 2023 tarihine kadar aşağıdaki dosyada bulunan 3 Ders Sınavı dilekçesini elden doldurup, mavi tükenmez kalemle imzalayıp pdf şeklinde Danışman Hocasına göndererek başvuru yapması gerekmektedir.

Sınav Tarihi: 3 Ders Sınavı 12 Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.

GANO Yükseltme Sınavı

Mezun olabilmek için tüm dersleri başarı ile tamamlamış ancak, ortalaması 2.00'ın altında kalan öğrenciler yalnızca şartlı geçtikleri (DD ve DC) en fazla 3 dersten ortalama yükseltme sınavına girebilirler. Öğrenci, GANO Sınavı başvurularını 13 Temmuz 2023 tarihine kadar aşağıdaki dosyada bulunan GANO Yükseltme Sınavı Dilekçesini doldurup, mavi tükenmez kalemle imzalayıp pdf şeklinde danışman Hocasına göndererek başvuru yapması gerekmektedir.

GANO Yükseltme Sınav Tarihi: 14 Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.

Not: Belirtilen tarihlere kadar başvuru yapmayan öğrenciler sınava alınmayacak olup dilekçeyi Danışman hocasına gönderdikten sonra dilekçenin aslını kargo yolu ile ulaştırmaları gerekmektedir.

Dosyalar

Benzer Duyurular

ÜÇ DERS VE GANO YÜKSELTME SINAVA GİRECEK ÖĞRENCİLER İÇİN DUYURU!

Mezuniyet Üç Ders Sınavı

Sınav Tarihi: 3 Ders Sınavı 12 Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.

GANO Yükseltme Sınavı

GANO Yükseltme Sınav Tarihi: 14 Temmuz 2023 tarihinde yapılacaktır.