haber

Iğdır Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne Ziyaret

• 13 Nisan 2023

Uygulamalı Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü Öğretim üyeleri Doç. Dr. Neşide Yıldırım, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Biçim ve Dr. Öğr Üyesi Özkan Aydar Iğdır Denetimli Serbestlik Müdürlüğü'ne bir ziyaret gerçekleştirdi.  Müdürlüğün nazik ve sıcak karşılamasının ardından ziyaret kapsamında Sosyal Hizmet Bölüm tanıtımının yanı sıra  sosyal hizmet uygulamaları hakkında bilgilendirmeler yapıldı. Mesleki tecrübenin kazanılmasında öğrencilere çok önemli katkılar sağlayan sosyal hizmet uygulamalarının Müdürlük bünyesinde yürütülmesine imkan vermelerinin yanı sıra kurumdaki tüm meslek çalışanlarının öğrencilerimize vermiş oldukları özverili ve öğretici desteklerinden dolayı teşekkürlerimiz iletildi.