haber

Uygulamalı Bilimler Fakültemizde Mezuniyet Coşkusu

• 13 Haziran 2023

Uygulamalı Bilimler Fakültemiz, 2022-2023 Akademik Yılını başarı ile tamamlayan ve mezun olmaya hak kazanan öğrenciler için tören düzenledi.

Karaağaç Kampüsümüzdeki 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen törene Rektör Vekilimiz Prof. Dr. Recep Gülşen, Uygulamalı Bilimler Fakültesi yönetimi, akademik personelleri ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan tören, günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalarla devam etti.

Törende konuşan Rektör Vekili Gülşen, mezun olmaya hak kazanan öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki meslek yaşamlarında başarılar diledi.

Konuşmaların ardından fakülte birincisi Makbule Ceylan'a Rektör Vekili Gülşen tarafından plaket ve hediye takdim edildi.

Ceylan'ın mezuniyet kütüğüne birincilik plaketini çakmasının ardından bölümlerde dereceye giren öğrencilere başarı belgeleri verildi.

Tören, öğrencilerin hep birlikle kep atmasıyla sona erdi